image
WIE WE ZIJN
Wij, Janneke, Martin en onze 5 kinderen Fauna, Floris, Iris, Yan en Tim, emigreerden naar Nieuw Zeeland vanuit Nederland in '98 na een lang, kostbaar en frustrerend emigratie proces.
Deze website is geboren uit die frustratie en net zoals de aardige en hulpvaardige Nieuw Zeelanders die wij overal tegenkomen, willen we graag een helpende hand bieden aan diegenen die net als wij in Nieuw Zeeland willen gaan wonen.

De verhuizing naar een ander land is een hele onderneming en een heleboel informatie helpt om de juiste beslissingen te nemen.
Deze website biedt, naast informatie, de gelegenheid om contact te leggen met een emigrant die het ook allemaal gedaan heeft en die weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste informatie te vinden.
Sommigen van de problemen waar je mee te maken kunt krijgen hebben wij ook meegemaakt en we nodigen je hierbij uit om ons te emailen wanneer je vragen hebt.

De afgelopen jaren zijn onze kinderen naar diverse scholen en Universiteit gegaan, hebben we een huis en diverse auto's gekocht en hebben we allebei een bedrijf gesticht. Dit zijn wellicht zaken waar je zelf ook vragen over hebt dus aarzel niet om ons te bellen of te emailen. We helpen graag indien mogelijk.

Nieuw Zeeland is een schitterend land met vriendelijke mensen waarvan we hopen dat je er een heleboel zult ontmoeten. We hopen ook dat je je weg weet te vinden naar een hele gelukkige toekomst in Nieuw Zeeland, zoals ook wij gedaan hebben

Janneke Hordijk, Martin Heere en kinderen.

Blader gerust door onze websites:

www.newzealand-infocenter.com
www.nzimmigrationinformation.com
www.newzealand-jobsearch.com, Janneke's website
www.architecture-nz.com, Martin's website
Floris' website
Onze farm


EMAIL ONS
image


Henderson Bay





image
image